Werkervaring

Schilder
ParT verzorgt diverse schilderklussen voor particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijven.
Complete woningen zijn gerenoveerd en zowel binnen als buiten geschilderd.
Ook voor kleuradvies kunt u bij hem terecht. Door een scherp oog voor detail ziet de afwerking er altijd tip top uit.

Evenementenopbouwer en aankleding
ParT ontwerpt i.s.m. Vixen Design complete decors van houtmateriaal voor grote evenementen, hierbij kunt u denken aan lampen, banken e.d. Ook de op- en afbouw tijdens het evenement neemt ParT voor zijn rekening.

Autonoom schilder
In de creatieve geest van Peter van der Vecht ontstaan veel kleurrijke ideeën. Deze uiten zich door middel van schilderijen en wandschilderingen.

Signmaker
ParT heeft ervaring op het gebied van ontwerpen/ vormgeven van signing. Deze stickers brengt hij aan op auto’s, bussen en boten.

Interieurbouwer klassieke zeilschepen
Peter heeft een passie voor hout. Van hout kan hij alles maken. Hij maakt mallen en houten onderdelen, zoals teakdek en interieur, voor klassieke zeilschepen en motorboten.

Internationale standbouwer
ParT heeft als internationaal standbouwer van grote merken gewerkt, zoals bijvoorbeeld O‘neill en Agfa. Van houten platen maakt hij complete stands, balies en vloeren. Ook het op- en afbouwen op locatie, de afwerking, het heel nauwkeurig schilderen en het plakken van grote stickers behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft hij hier ervaring met Airles spuiten opgedaan.

Al met al iemand die van vele markten thuis is en veel ervaring heeft op het gebied van renovatie en schilderen.